Helt apropå

Oändligt snack om hår

25 juli, 2018

Igår började jag titta på Sharp objects. Minns boken som ganska bra (har så kort minne när det gäller böcker och filmer att jag undrar hur det är beställt där uppe ibland). Serien visar sig vara sisådär, men jag kollar nog klart ändå.

Huvudrollsinnehavaren som ung – drömfrisyren. Det var den jag försökte förklara för min frisör idag. Kort och lite polisong kvar. Fast jag vill ha en aning kortare i nacken för det växer ut så snabbt. Mja, vet inte hur likt det ser ut, men jag är nöjd i alla fall.

Tredje bilden? Mest för att hon är gullig.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Susanne ahlstrand 25 juli, 2018 at 22:45

  Så fint det blev!

 • Reply iwillnotkeepcalmandyoucanfuckoff 26 juli, 2018 at 08:12

  Haha, det här är ju jätteroligt! Jag såg första avsnittet och kunde bara titta på hennes frisyr och tänkte ”vill ha”. Obsessed avvek tolvåring liksom 😳 Googlade bild men hittade ingen. Men nu har jag ju din bild – och dig! Du blev jättefin. Jag ska också bli jättefin, sen när jag kommer hem 😀

  • Reply Linda K 26 juli, 2018 at 08:15

   ha ha, great minds think alike! jag fick stilla mitt googlande när jag såg att hon är typ 16, kändes oanständigt på nåt sätt. Men cool i håret är hon. och jag. och du 🙂

 • Reply bettan 26 juli, 2018 at 12:51

  Fint! Och denna katt, också mycket fin.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.