Helt apropå

Att ela eller inte ela – det är frågan

13 juni, 2018

Note to self, när jag funderar över om någon ens läser min blogg eller om det är något jag bara roar mig själv med kan jag alltid skriva ett inlägg om något som verkligen berör. Som elcyklar till exempel.

Många som tycker. Kul, det ska man göra! Mitt tyck är ju bara mitt sätt att se på saken. Finns fördelar och nackdelar med allt. Vem vet, en dag står jag där med en elis, och då kan ni skratta gott.

 

… skoja! Kommer aldrig hända 😉

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Karin 20 juni, 2018 at 12:14

  Linda jag tycker du är toppen och har alltid tyckt att du är en klok person. All respekt för din åsikt kring elcykling – känner dock att jag vill uttrycka min. Har själv elcyklat i två år mellan Jakobsberg och Bro – i ur och skur, året runt. Måste säga på fullt allvar att min elcykel är det bästa som hänt mig näst mina barn. Fördelarna är enorma för mig som inte kör bil. Fyra mil per dag med vinterdäck på cykeln fixar inte jag, särskilt då vi inte har dusch på jobbet. Nu kan jag själv bestämma hur mycket elhjälp jag vill ha. Om jag väljer ”eco” vågar jag påstå att det är ett träningspass värt namnet. Väljer jag högsta möjliga elhjälp så kommer jag fram till jobbet efter en timmes cykeltur, bara varm men pigg och fräsch med ett stillat sinne. Med pendeltågstrafik som bara går två gånger i timmen och dessutom slippa leta parkering i evighet gör elcykeln oemotståndlig. Min kondition har avsevärt förbättrats dessa år enligt min läkare, eftersom avståndet trots allt är så pass långt.

  • Reply Linda K 20 juni, 2018 at 12:17

   det låter ju fantastiskt, you go! det är nog inte ”såna som dig” jag har i åtanke när jag resonerar fusk 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.