Helt apropå

Säljtråd?

8 juni, 2018

Jag fattar inte säljtrådar på Facebook. Var finns tråden? Vart leder den? Jag hittar aldrig några länkar som tar mig vidare, vart det nu är jag ska.

Du kanske också gillar...

4 kommentarer

 • Svara Jenny 8 juni, 2018 at 18:14

  Trodde jag var ensam om detta! Fattar verkligen inte 🤷🏼‍♀️

 • Svara magganhallin 9 juni, 2018 at 21:39

  Tror du skulle gilla gruppen Labels we love. Där lägger man upp säljtrådar med en huvudbild och fortsätter sedan med beskrivning och bild för respektive plagg. En ny kommentar för varje plagg och sedan kommentera på det inlägget/plagget. Om du kollar så förstår man efter ett tag😉 Väldigt bra grupp med bara skandinaviska märken!

  • Svara Linda K 10 juni, 2018 at 20:57

   jag har gått med men jag fattar inte säljtrådarna. var finns dom? vart leder dom?

  Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.