Helt apropå

Den som väntar på nåt gott

4 juni, 2018

verkar få vänta runt en månad för att få en leverans från långt-bort-i-fjärran. Frågan är varför det tar sån evinnerlig tid när paketet befinner sig i Sverige sen en dryg vecka tillbaka. Är det tullgubbarna som beräknar kostnader, tro?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Mia 4 juni, 2018 at 10:15

  Tog en svettig månad att få en baddräktsleverans från Usa i våras. Den kom ji fram till sist men jag vågar mig nog inte på det igen. Nervöst att inte få nån info på flera veckor och tro att paketet är borttappat….

  (Som tur är passade baddräkten så slutet gott allting gott 😏 )

  • Reply Linda K 4 juni, 2018 at 10:18

   Ja man hoppas ju att det inte ska behöva returneras, tar väl ett halvår!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.