Djupa tankar

Birkar

25 maj, 2018

Idag fick jag springa iväg och införskaffa träningsbrallor åt sonen. Passerade Rizzo. I butiken jobbade ung söt kvinna klädd i svart klänning och mönstrad kimono. På fötterna ett par Birkenstock i metallic (koppar). Så snyggt. Avslappnat men ändå stylish. (notis mitt i allt detta: min man går i detta nu runt och skriker över att han inte hittar sina glasögon. Han går runt runt i huset och  låter ÅÅÅÅHHHH och JAG HITTAR DOM INTE! Om han för en sekund tror att jag tänker börja leta åt honom tror han fel. Nu hittade han dom, rakt framför ögonen. Kan vi åter igen enas om att män är… annorlunda?) Jag blev genast sugen. På Birken. Inte på min man.

Men. Jag har ett par svarta som jag har som strosa runt-dojor, men inte till nåt finare. Skulle jag använda silvriga till annat? Kanske tveksamt.

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Anna-Karin Ström 25 maj, 2018 at 20:33

  Kill-leta: när man bara snabbt sveper med blicken över ett område, bara för att konstatera att ”nä, här är de inte!” 😀

  • Reply Linda K 26 maj, 2018 at 17:29

   eller bara tittar rakt fram och så ligger det han letar efter till höger. Då finns det inte heller 😛

 • Reply Marie 26 maj, 2018 at 22:15

  Eller dom när min äkta hälft öppnar kylskåpet och bara: nej vet du det finns ingen ketchup! Varpå tredje världskriget hinner bryta ut bland barnen innan jag konstaterat att ketchupen de facto står bakom 1 liter mjölk. Suck!

  • Reply Linda K 28 maj, 2018 at 14:59

   lika märkligt och irriterande varje gång :S

 • Reply hedgehogsara 26 maj, 2018 at 22:28

  Jag har birken till allt, på jobbet, på stan, hemma – har typ fem par som jag använder. Världens skönaste – livet är för kort för att ha obekväma skor <3 Och silver är så snyggt, har ett par såna också. Älskar dom – kommer du också att göra 🙂

 • Reply hedgehogsara 26 maj, 2018 at 22:29

  Betyder: du kommer icke att ångra ditt köp!

 • Reply B-M 27 maj, 2018 at 21:02

  Jag har ett par knallrosa Birk som jag använder om jag tex har en svart T-shirtklänning eller liknande ”enkelt”. Piggar altid upp och får ofta kommentarer 🙂

 • Reply bettan 28 maj, 2018 at 13:09

  Jag är egentligen silvrig men har ett par birken i guld. Älskar dem. Tips, köp!!

  • Reply Linda K 28 maj, 2018 at 14:58

   alla är för, banne mig! får tänka ett extra varv!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.