Style by LindaK

Vad tycker vi om de här då?

22 maj, 2018

Jag hann strosa en stund i mitt kassa lilla centrum innan Friskis-passet igår (vi var sju tappra som tränade) och fick syn på dessa. Tycker dom ser så fina ut. Liksom nätta. Somriga finskor utan klack. Mjuka och sköna var dom också. Märke: Wera på Åhlens. Man kan nästan låtsas att det är Hermes om man så önskar.

Jag är inte direkt i behov av fler par, men vi vet alla hur det är när skor talar till en. Man faller.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Sara 22 maj, 2018 at 12:59

    Fina! Sådan vill jag också ha men jag ska inte köpa eftersom jag redan köpt ett par svarta mules i år. Jag måste hitta ett par snygga sandaler i nude. Det saknas i min garderob. Några bra tips?

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.