Helt apropå

Vilken dag

12 maj, 2018

Får man ens säga så? Men vilken härlig dag det har varit. Jag började med ganska tidig frukost i godan ro för att sedan gå iväg och leda pass klockan 9.30. Fick feeling och ägnade sen ett par timmar åt att börja sätta ihop höstens Friskis-pass. Det är så himla skönt att ha ett pass klart till sommaren och så kan man ägna semestern åt att köra igenom det 300 gånger och lära sig det utantill. Hade bra flyt, fick till rörelser till alla konditionslåtar. Kommer säkert att ändra och ha mig, men det är en bra start!

Slappade senare i solen och skuggan med kaffe och senare en drink med maken som sällskap. Fick en del städat inomhus också, gud ske pris.

Så här får alla kommande sommardagar gärna vara. Tack så mycket.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.