Helt apropå

Leva i hela sommaren

8 maj, 2018

Nu kommer dom, sägningarna om att det här plagget kommer jag att bo i hela sommaren. Det är så många plagg och det ska levas i dom alla hela tiden. Ja hela sommaren, som det verkar. Upp till bevis nu då, alla kändisarna. Lev i alla era plagg.

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Sara 8 maj, 2018 at 10:31

  Själv brukar jag hinna loopa igenom mina sommarkläder ungefär två ggr innan sommaren är slut.

  • Reply Linda K 8 maj, 2018 at 13:59

   du lever inte i dina plagg ;D

 • Reply Anita 8 maj, 2018 at 11:41

  Roligt, jag gissade rätt direkt på vem 😀

 • Reply Anki 8 maj, 2018 at 17:56

  Vi lär nog inte få se henne i det plagget fler gånger denna sommar, med andra ord allt är som vanligt.
  Förutsägbart och tråkigt!

 • Reply lalindand 8 maj, 2018 at 18:08

  Ja herregud..så tröttsamt med alla influencers faktiskt. Har avföljt många sista tiden ,stör mig också på dem som promotar hållbarhet och hållbara plagg och sedan handlar nytt heela tiden och aldrig bär plaggen mer än en gång. Jag vill skrika : DET DÄR ÄR INTE HÅLLBART!

  • Reply Linda K 8 maj, 2018 at 18:32

   instämmer. jag gillar ebba och emilia men reagerar ganska ofta på att dom inte själva lever speciellt mycket som dom lär. Visst det är deras jobb med kläder och mode, men det verkar bli väldigt många inköp. säkert av bra kvalitet, men det var ju det där med att därför inte behöva köpa nytt så ofta också. Det verkar inte riktigt funka för damerna.

 • Reply Sofie 8 maj, 2018 at 18:59

  Och jag undrar hur länge den här ”bubblan” ska hålla i sig?? The infuencers skulle förmodligen inte ens köpa den där omlottlånga vadlånga kjolen från Indiska….usch….. och skapar världens köprush efter kläder som folk bara ”måste” ha! Blir så trött….

  • Reply Linda K 8 maj, 2018 at 19:07

   så länge folk inspireras av och vill ha det kändisarna har på sig. de vänder sig nog mest till en yngre lättpåverkad publik. jag ska villigt erkänna att jag också faller för den där reklamen ibland, o-ung som jag är. men visst känns det falskt många gånger. och tröttsamt.

 • Reply Sofia 8 maj, 2018 at 21:22

  Det roliga är att efter någon månad säljs plagget i en bloppis som oanvänt!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.