Helt apropå

Orutinerat

27 april, 2018

Jag åkte på att leda pass ikväll (åkte på och åkte på, jag tackade ja när jag fick frågan) och då blir det linser. Glasögon funkar inte (immar) och jag vill inte se suddigt.

Då kan man tänka att jag skulle passa på att ta solglasögon på när jag vandrade ut i den soliga morgonen. Svar nej. Jag är så van att ha glasögon lika med inte solbrillor att det inte faller sig naturligt. Jag inser det när jag redan gått hemifrån och kommer på att jag ju har linser. Då orkar jag inte vända om. Har tänkt flera gånger att jag ska ha ett par i väskan. Men eftersom jag använder så sällan blir det inte av.

Jag säger det igen: orutinerat.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.