Helt apropå

Fika much?

12 april, 2018

Jag säger eder, det finns ingen fikahejd på mitt jobb. Idag fyller någon år och hade med sig bullängder. Nu till eftermiddagen ställde en annan person fram en stor skål med PÅSKGODIS. Wtf? Bland annat med såna där typ sockrade mashmallowskycklingar.

Jag som började mitt nya sunda liv förra helgen har kommit över sockersuget och har inga större problem att avstå, men kollegorna kastade sig över dessa fasansfulla gula sockergodisar. En efter en tuggade i sig, konstaterade att godisen liksom svällde i munnen, var fruktansvärt söt och aldrig tog slut. Skrattade så jag fick ont i käkarna. Och drack mitt vatten.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.