Helt apropå

S.u.n.d.

7 april, 2018

Efter att ha provat ett antal våriga / somriga brallor hemma i klädkammaren inser jag att jag verkligen behöver gå ner ett par kilo. Inte kul när det sitter så tight. Så nu kör jag hårdhandskarna. Inget godis, inget snacks, så lite onyttigt som möjligt, lagoma portioner.

Vet ni vad man tänker mest av allt på och nästan hela tiden när man inte ska äta så mycket? På att man inte ska äta så mycket, föga förvånande. Man blir nästan lite manisk i att tänka på allt det där man inte ska äta, och lite att man går miste om det man inte ska äta. Men nu är det som det är och jag viker mig icke.

Man kan bytas ut mot jag om man/jag vill.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.