Inspiration

Enligt mitt Pinterest

5 april, 2018

Så här vill jag ser ut efter mitt frisörsbesök i morgon! Och så här! Och så här! Så här! Precis som henne! Och så vidare.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply bettan 5 april, 2018 at 16:36

  Det kommer du göra. Du klär fantastiskt bra i kort frisyr. En snygg människa är du. Och verkar rolig och klok.
  (ojoj vad jag smörar. Nu tror alla att jag är en distanslös jättekonstig människa. Men det är jag inte. Jag är jättevanlig. Men jag tycker om att ge komplimanger. Och det ger jag bara när jag menar det. Slut på meddelandet).
  Egentligen skulle jag vilja att du lovar att aldrig mer få för dig att låta håret växa ut i nåt projekt. Men det är ett fritt land och du gör som du vill…(måste sluta för nu verkar jag konstig)

  • Reply Linda K 5 april, 2018 at 19:50

   Hallå! Tack! Vad glad jag blir! Vilka otroligt fina komplimanger, jag sitter och blir lite rörd. Och väldigt glad. Jag tycker inte du är konstig, tvärtom mycket sympatisk och härlig. Japp, du förgyllde min kväll!

   Och ja, jag kan (nästan, ibland får jag återfall som alltid går över) lova att inte spara ut håret någonsin 😀

 • Reply iwillnotkeepcalmandyoucanfuckoff 5 april, 2018 at 19:57

  Mmm, kort hår – det är så jäkla snyggt! Jag gillade hon med glasögonen i mitten. Jag behöver också klippa mig. Kan ju aldrig bestämma om det ska fortsätta vara uppåt eller om jag ska försöka få lugg och nedåt. Just nu är det mittimellann och bara jobbigt.

  • Reply Linda K 5 april, 2018 at 20:41

   jag kan liksom aldrig få min lugg att stå upp, så den får lov att hänga ner. eller åt sidan.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.