Nytt

TIGHTS

25 mars, 2018

Kanske pga av sjukdom som jag klickade hem ett par TIGHTS nyss. Det är inte i första hand TIGHTS jag tänker på när jag tänker på mig själv. Det är massor av annat jag tänker på. Om jag nu ändå ska tänka TIGHTS så inbillar jag mig att jag ska glida runt helt casual med en stor skjorta eller en lång tröja till. Kanske när jag reser!? Svala sommarkvällar!? Hemma för mys!?

Vad jag glömmer är att jag inte ser ut så här. Det kommer att bli a whole lotta ”kurvigare”. Det kommer eventuellt inte kännas bekvämt att ”glida runt” med en skjorta. Eller tröja. För de kommer alltid att kännas för korta för TIGHTS.

Hur som. Jag är sjuk. Jag kan vara förvirrad. Och dessa är på väg hem till mig.

Hej TIGHTS.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.