Inspiration

Tredje gången gilt

20 mars, 2018

Jag tycker mig ana ett smått skrämmande sinne hos mig själv. En besatthet. Eller vad det kan vara. Hör här.

På jobbet har vi en konsultfirma som hjälper oss med ”grejer”. Vi har avstämningsmöten då och då. En av konsulterna är alltid snyggt klädd. Inte bara allmänt snyggt utan snyggt som att hon har exakt min klädsmak. Jag blev varse detta härom dagen när hon hade en snygg Rodebjertröja (nu vill jag såklart också ha den). Kom då på att förra gången hade hon en sidentop och över den den där svarta lurviga koftan från Carin Wester för Åhlens som jag provade men aldrig slog till på (vilket jag nu givetvis ångrar). Gången innan dess ”min” ljusblå oversizade H&M-skjorta. Som jag sålde eftersom jag inte använde den men som var jättefin på henne såklart (ångrar eventuellt den lite också).

Alltså,

  1. blå H&M-skjorta
  2. svart lurvig Carin Wester-kofta
  3. Rodebjer-tröja

Ni förstår säkert att det inte är kläder konsulterna hjälper oss med. Men det är uppenbarligen det jag fokuserar och obsessar över. Jag borde vara i mode-branschen istället, eller hur?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.