Djupa tankar

Tur att man är gammal och klok

16 mars, 2018

Nu är det mars. Då börjar alla hippa influensers springa runt barfota i högklackat och trenchcoat. Senast jag tittade på termometern var det minus åtta. Lycka till med vårförkylningarna där!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Sara 19 mars, 2018 at 11:21

  Jag tror vissa tar kort i förväg och publicerar senare också och då stämmer inte vädret alls. Kommer ihåg en bloggare som stod i kort sommarklänning och sommarskor den där majdagen när det plötsligt blev 2 grader igen och alla andra sprang med vinterkläder.

  • Reply Linda K 19 mars, 2018 at 11:30

   så kan det vara. men nu har det ju varit iskallt länge och dom är ändå ut svassar i bara ben. jag tror ”allt för konsten”, men får personligen bara rysningar när jag ser det :O

 • Reply Marie 19 mars, 2018 at 21:13

  Mötte ett gäng som det bara skrek fashion om vid Hornstull hör om dagen. Sist i sällskapet – skridande fram likt en drottning kom Bianca Ingrosso, barfota i sneakers, ankellånga jeans och trenchcoat. Själv hade jag ullmössa, Peak Parkas och vinterkängor. Kände mig 100 år gammal men bra mycket smartare!

  • Reply Linda K 20 mars, 2018 at 07:08

   Haha, fantastiskt. Henne är jag över lag inte så imponerad av, men hon är ju bara barnet 😉 ja hundra varma smartpoäng till dig!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.