Helt apropå

Faxen lever

8 mars, 2018

Stort! Jag har nu på morgonen faxat. För första gången på kanske… tio år? Jag var inte ens säker på att det fanns en fax på jobbet, men jodå. Pilligt, många nollor och landskoder och sånt. Faxet gick till Frankrike. Jag skrev på engelska, så chansen att få svar är väl lika med noll. Men ändå. Fax, hörrni.

PS. Anledningen till fax är att den franska organisation jag försöker etablera kontakt med inte har NÅGON SOM HELST kontaktinformation i form av e-post på sin site. Dom har ett kontaktformulär men det fungerar inte. Smidigt.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Marie K 8 mars, 2018 at 17:05

  Blev bestulen på min plånbok i Belgien. Belgiska föredrar också fax kan jag meddela. Det tog maken ungefär en halv arbetsdag att rota fram en fax och kirra iväg kopia på mitt pass. Välkommen till 2000-talet alltså!

  • Reply Linda K 8 mars, 2018 at 19:11

   milde tid. känns stenålder, som mina barn säger (om mig ofta).

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.