Inspiration Style by LindaK

Välkommen Bigfoot

6 mars, 2018

Har man storlek 40 undviker man eventuellt skor som är vita och ser enorma ut. Jag har länge gjort just det. Men känner nu en vidunderlig lust att möta våren i just något sådant. Ett par riktigt stora vita gympadojor. Ja såklart påverkad av alla trendiga monsterstora Balenciaga– och Louis Vuitton-sneakers. Men jag tänker att såna här är inte fullt så bananas och mer i min prisklass. Har inte testat några än, men det är väl bara en tidsfråga.

Hur tänker jag? Jag tänker till:

  • jeans
  • kostymbrallor
  • knälång kjol
  • klänningar i alla längder
  • shorts när det vill sig

allt detta sker med brunbrända ben, såklart. Med eller utan strumpor.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.