Helt apropå

I spåret

4 mars, 2018

Maken och jag tog ledigt från barnen ett par timmar och lekte Vasalopp. Det vill säga åkte ett varv i springspåret i skogen. Härligt och riktigt jobbigt. Jag trodde tydligen att jag fortfarande var i kalla Norge och klädde på mig ALLDELES för mycket. Vi snackar dunjacka. Den åkte av och ner i ryggsäcken omgående eftersom svetten rann om mig. Sen gick det bättre.

Vi stakade på i femkilometersspåret. Sen blev det ytterligare några kilometer för att ta sig till och från bilen. Dessutom fick jag hybris på slutet och ville ”åka mera”. Ja, vi fikapausade också. Jag åkte omkull en gång. Samt skrattade ihjäl mig när maken skrikandes for ner för en backe och inte kunde stanna. Det var först när jag kom hem jag kände hur genomtrött jag var.

Kul!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.