Foto

Lättnad

22 februari, 2018

Åh så skönt. Jag insåg just att jag faktiskt går en grundkurs i fotografering. Det förväntas inte proffsbilder av oss. Har haft någon slags ångest över att inte få till tillräckligt skarpa bilder med klara färger. Men nu när hemläxan från alla kursdeltagare börjar trilla in (vi har en gemensam Dropbox) inser jag att jag inte är ensam. Vi är alla glada amatörer. Och min bild är riktigt fin!

Nu när jag är så besatt är det på tiden att jag skapar en fotokategori! Sagt och gjort.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Minna 22 februari, 2018 at 16:01

  <3

  🙂

 • Reply Sara 23 februari, 2018 at 15:17

  Jag tycker du tar bra bilder! Fast det är lätt att jämföra sig med alla proffs. Jag gick en kom-igång-och-skrivkurs. Inför första gången när man skulle visa de andra vad man hade skrivit hade jag jätteångest. Den släppte snabbt när jag insåg att alla andra också var glada amatörer och inte proffs. Sedan blev det mycket roligare.

  • Reply Linda K 23 februari, 2018 at 19:41

   tack! precis, och man vill så mycket och så har man inte så många timmars övning som behövs för att kunna. bara att kämpa på!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.