Foto

Morgondagens uppdrag

16 februari, 2018

Dagens fotokurs tillägnades: komposition. Hur man sätter ihop ett foto. Det ”blir” inte bara, man tänker till kring diverse saker. Läxa till nästa gång är att ta ett foto på i princip vad som helst och att tänka kring det vi lärde oss. Pilligt och kul och kanske lite svårt.

Dottern har tjatat en evighet om bio, så i morgon ser vi Paddington 2. Jag tänker att det kan bli diverse tillfällen att bränna av ett foto. I tunnelbanan. I rulltrappan. På stan. På bion. Och så vidare.

Önska mig lycka till!

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply Minna 16 februari, 2018 at 21:24

    Lycka till!!!!

  • Reply Stefan 16 februari, 2018 at 21:39

    Lycka till och ha en trevlig foto helg!!!!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.