Nytt Style by LindaK

Sommarjeans aha, när jag glider fram på gatan aha

10 februari, 2018

För att få fart på våren, eller nåja för att det ska kännas vår så snart som möjligt, tänker man gärna på ljusblå jeans. Såna där som sitter lagom löst, inte för hängigt och samtidigt snyggt. Jag har provat ett antal utan framgång. Jeans som ser jättecoola och snygga ut på smalisar sitter som ett himla korvskinn på mig.

Idag köpte vi hoodies till sonen på Weekday. Jag slank med ett par ljusa jeans i provhytten. Som funkade! Vad trevligt.

 

Seattle!

Seattle close up!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply iwillnotkeepcalmandyoucanfuckoff 11 februari, 2018 at 15:13

  Fin färg! Jag vill också hitta bra jeans. Men det är svårt, särskilt eftersom jag har lår. Orkar inte pröva så många heller, i ärlighetens namn.

  • Reply Linda K 11 februari, 2018 at 19:19

   jag har också lår, brallorna tenderar att sitta som ett korvskinn. till skillnad från alla spinkisar där jeansen sitter helt baggy. suck. Jobbigt att prova men kul när man hittar ett lyckat par!

 • Reply B-M 12 februari, 2018 at 08:20

  Jag har tjocka ben alltigenom liksom, både lår och vader . När jag provar så kallade boyfriendjeans sitter de tajt 😀 😀 . Numera kan jag skratta åt det och leta reda på modeller som passar även mig, men i yngre dagar var det inte kul.

  • Reply Linda K 12 februari, 2018 at 08:59

   I feel you! samma här. jag tycker väl inte att jag har överdrivet stora lår, men uppenbarligen är dom ändå alldeles för tjocka för många par. tur att det finns mycket att välja på om man orkar prova loss 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.