Helt apropå

Influenser *

5 februari, 2018

Sjuk helg. Fortfarande sjuk. Dottern hostar så hon är också hemma. Är detta då en sjukdag eller en vab-dag? Vad det är må vara hoppas jag att det bara blir en och att jag är arbetsför i morgon. Det händer för mycket den här veckan för att ligga hemma.

Följande noteras avseende mig och sjukdom. Hur dålig jag än känner mig kan jag ALLTID äta. Frukost, lunch och middag – jaharååå. Samtidigt som jag kan känna mig halvdöd och måste sova när jag inte äter. Så att jag skulle gå ner i vikt nåt av lite influensa – föga troligt.

* Den som inte fattar det roliga får väl skylla sig själv.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Åsa 6 februari, 2018 at 06:53

  Man kan tro att du är från Göteborg😂 Krya!!

  • Reply Linda K 6 februari, 2018 at 13:42

   ja det är la härligt och gött! 😀

 • Reply magganhallin 6 februari, 2018 at 13:40

  Haha, det var VÄLDIGT roligt : )

  • Reply Linda K 6 februari, 2018 at 13:43

   tackar ödmjukast. jag ÄR väldigt rolig. 😛

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.