Helt apropå

Dom ba vaaa?

1 februari, 2018

Båda mina barn ser chockade ut när jag berättar att jag fyller år. Men… i morgon… oj. Du JOBBAR ju då?Jamen eller hur. Det är vardag. Jag fyller inget speciellt. Hey det är ju ändå fredag och man kan festa till det med ett glas vin på kvällen. Och i helgen får jag ju träffa släkten.

Dottern har redan planerat hur hon vill ha det och vad som ska ske när hon fyller på i slutet av mars. Hon måste tycka jag är gaaalen som inte har förberett mig bättre.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Minna 1 februari, 2018 at 09:40

    Du väger upp det hela genom att göra ritade packlistor till Sardinien åtta veckor innan ni åker. Så du har det i dig, oroa dig inte.

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.