Helt apropå

NEJ JAG HAR INTE KLIPPT MIG OCH JAG MÅR DÅLIGT PGA

29 januari, 2018

Det slår aldrig fel. Två veckor kvar till frisörtid och allt i hårväg är disaster. DÅ, är det alltid någon människa som frågar om jag har klippt mig. Alltid! Hur kan min och alla andras bild av vad som är snygg frisyr och inte vara så väsensskild? Hur kan andra tycka att det jag beskriver som ingen-frisyr-alls ser nyfrissat ut? Jag blir snudd på förolämpad.

Och gissa om någon påpekar ny frisyr när jag väl har klippt mig? Aldrig.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Anki 30 januari, 2018 at 12:41

  Verkar vara jobbigt med kort hår.

  • Reply Linda K 30 januari, 2018 at 12:45

   ha ha, för att folk kommenterar? ja det ska vara det då. annars är det fantastiskt 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.