0
Djupa tankar

Mini-#metoo

25 januari, 2018

Åh så skönt. Jag fick just svar från två mammor jag mailade igår kväll angående en ganska känslig sak vad gäller dottern och deras söner. Att det förekommit en del kroppsligt ret som gjort dottern väldigt ledsen.

Man vet ju inte hur andra föräldrar reagerar. Förhoppningsvis förstående, men det kan ju också slå bakut och bli försvarstal eller ”men ditt barn då”-stämning.

Nu blev det full förståelse och mer därtill. Fick stort stöd från båda som ska prata med sina killar om vad som inte är ok.

Lättnadens suck. Och så skönt för min älskade lilla tjej <3

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply missjennyviola 25 januari, 2018 at 14:44

  Men ååh va skönt att få bra återkoppling och respons på ett sånt mail!

  • Reply Linda K 25 januari, 2018 at 15:06

   verkligen! det kändes helt nödvändigt att ta kontakten, så det tvekade jag inte en sekund på. men jag oroade mig för responsen så det var jätteskönt att mötas av förstående och ansvarstagande mammor!

 • Reply Åsa 25 januari, 2018 at 19:43

  Den typen av mail är alltid jobbiga så skönt när svaren du fick blev så bra!

  En liten fråga dock, varför valde du att maila just mammorna och inte papporna (om de är närvarande) eller kanske båda? Tycker sånt är så intressant för jag hade säkert gjort precis samma sak… (så absolut ingen kritik).

  • Reply Linda K 25 januari, 2018 at 20:57

   bra fråga. jag tror en blandning av att jag känner mammorna bättre och har träffat dom många gånger men bara hejat på papporna ibland, och att jag får för mig att en kvinna fattar sånt som har med kvinnokroppen att göra bättre. även om det inte borde vara så, såklart. hoppas såklart att dom involverade papporna också.

   🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.