Helt apropå

Återfunnen denim

22 januari, 2018

Halelujua! Min favoritjeansbralla är återfunnen. Jag har vänt upp och ner på klädkammaren. Finkammat kartongerna på vinden. Letat på alla tänkbara och mindre tänkbara ställen. Utan resultat. Gav sen upp.

Igår när jag la in sonens nytvättade jeans i hans garderob (ibland gör jag sånt, ibland får han göra det själv vilket alltid tar myyyycket längre tid och vän av överdriven ordning får stressutslag) upptäckte jag ett extra par brallor där. MINA BRALLOR. Jag måste ha tagit fel, trott att det var ett par av sonens mörka stuprörsjeans. Där har dom legat och ”luggit” all denna tid. Om sonen observerat det? HA HA HA.

Idag är dom på. Jag vet inte om jag någonsin vill ta av dom.

En äkta H&M-bralla. Aldrig haft bättre!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Maria B 22 januari, 2018 at 19:51

  Vet du vad modellen heter?

  • Reply Linda K 22 januari, 2018 at 21:04

   den heter Slim. har många år på nacken, så jag vet inte om det är samma slim som nu för tiden.

   • Reply Maria B 23 januari, 2018 at 07:43

    Tack ska kolla! 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.