Nytt Style by LindaK

Får jag presentera: en extra magsäck

18 januari, 2018

Jag gick riktigt igång på magväsketrenden som nu förutspås. Det är ju formidabelt med en liten påse på magen där man samlar det nödvändigaste i alla möjliga sammanhang. Till exempel på jobbet, där jag ofta far runt. Då slipper jag gå runt och hålla i diverse prylar. Stoppar det i lilla magsäcken bara.

Investerade i en stilren svart skinnvariant från COS till mycket rimligt pris. Inte för stor, inte för liten. Idag rymmer den två mobiler, ett passerkort och ett läppe. Jag skulle kunna pressa ner något litet ytterligare, men annars är det ungefär vad som får plats. Helt lagom.

Den går ju att bära på olika sätt också. Hängande på höften. Eller ganska tight i midjan (snyggast enligt mig). Man kan också köra cross body-stilen.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Helena 18 januari, 2018 at 15:02

  Lite ”busskonduktör” över det hela 😉

  • Reply Linda K 18 januari, 2018 at 15:47

   ha ha ha, javisst! cool!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.