Helt apropå

Gilla semla?

17 januari, 2018

Ikväll köpte jag med semlor hem till barnen. Som ett litet förlåt för att jag var en trött och inte så rolig mamma igår. Ursäkten godtogs och dom slaffsade i sig. Jag skriver slaffsar eftersom det ser ut som att semlorna har sprängts efter deras framfart. Ingen gillar mandelmassa så den ska liksom pillas bort. Det är inte vackert. Men SÅ gott, tycker dom.

Vad tycker ni? Gillar man semla egentligen? En bulle med grädde i? Jag har ännu inte ätit någon sen förra svängen och känner mig inte jättesugen. Tänker på farmors underbart goda hemmagjorda semlor. Dom kunde jag äta två, kanske tre av.

Såna där minisemlor kan nästan vara lagom om man nu ska ha en. Ju.

Bäbisar!

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Sara 18 januari, 2018 at 09:33

  Jag tycker inte att man ska späka sig men välja sina extrakalorier med omsorg. Och där hamnar inte semlan på min topplista. Det är ju en bulle med grädde liksom? Fast ska man äta den ska man äta den tidigt på dagen. Framåt kvällen brukar de flesta bullar ha blivit torra.

  • Reply Linda K 18 januari, 2018 at 10:01

   jag skulle hellre ta en god chokladbit. Ja det gör jag banne mig nästa gång valmöjlighet finns!

 • Reply Kicki 20 januari, 2018 at 08:31

  Semlor är mitt favoritbakverk alla kategorier!! Jag prioriterar dem :). Men det ska vara lyxvarianten, från ett fint konditori.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.