Inspiration

Ett stycke värdig denim

17 januari, 2018

Jag anar stor man repeller-vibb på denna bralla. Jag visade den för min man en gång. Han undrade om jag var frisk. Men. Denna bralla. Är. Så. Cool. Ni ser det va? Ni kan se den på mig? Den är nedsatt 60 procent hos Rodebjer. Så värdig rea. Och det är ju spännande. Antingen ser jag ut som en rackarns cool kvinna i detta lapptäcke, eller så liknar jag mest av allt just ett lapptäcke.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply lalindand 17 januari, 2018 at 18:08

  Älskar dom- vill ha! Även klänningen i samma material är så fin tycker jag. /Linda A

 • Reply iwillnotkeepcalmandyoucanfuckoff 17 januari, 2018 at 19:23

  Svincoola! Verkligen. Du kommer se fab ut.

  • Reply Linda K 17 januari, 2018 at 19:48

   återstår att se, men själva brallan är ju kanon ja! 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.