Dagens

Söndag

14 januari, 2018

Angående gårdagens film. Kanske ingen höjdare, även om storyn var ok. Hade nog väntat mig mer av Sofia Coppola ändå. Näväl, sett är sett. Svart tröja med vita prickar Comme des Garcons, jenas Filippa K

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply B-M 20 januari, 2018 at 21:21

  Såg den på flyg till Miami (så fick jag det sagt ;)). Trög inledning och vad gjorde egentligen dessa kvinnor och flickor isolerade på vischan? Missade det. Nå Nicole K säger ” I am not a surgeon” och så kapar hon av benen pån :O

  • Reply Linda K 21 januari, 2018 at 09:46

   Det var inbördeskrig så dom hade nog inte någon annanstans att ta vägen. men den var ju väldigt teatralisk och överdriven. jag störde mig till slut mest bara på hon som hela tiden envisades med att ha långa hårstripor hängande ner i ansiktet. varför?!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.