Dagens

Tisdag

2 januari, 2018

Man vet vad som väntar och ändå gör man det. Oförklarligt. Åker till Tekniska museet med barnen (och nackspärr!). Där en miljard andra (ofta helt odrägliga, varför är det alltid så?) barn är. Nåväl, vi var där, vi experimenterade, vi lunchade och var sen nöjda.

Smårandig polo och svart krage Rodebjer, svarta jeans Filippa K, svarta boots Vagabond

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sara 3 januari, 2018 at 22:35

  Men maten har ju ändå blivit så mycket bättre på tekniska! Jag kände mig lite som en superhjälte efter att förra veckan varit själv med treåringen och åttaåringen på naturhistoriska. Det var helt tjockt av folk. Varför måste alla andra ha jullov samtidigt som vi?

  • Reply Linda K 6 januari, 2018 at 14:21

   jag tycker maten har varit ok på tekniska genom åren. ja lite pest att det blir sån trängsel… 😛

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.