Style by LindaK

Favoriter och bubblare

29 december, 2017

Hej! Eftersom jag har så mycket att göra på jobbet dessa dagar ämnar jag härmed skapa en lista över mina favoritfärger på plagg! Förskolevarning på det säger någon. Djupa och seriösa 45-årstankar kontrar jag. Så, först några självklarheter som jag kommit till djupaste insikt med. Därefter ett par bubblare som jag fortfarande grubblar på.

 • färgen jeans! Ja så klart. Jeans i alla dess färger. Just nu allra helst åt det mörkare blå hållet. Ja så mörkt det kan bli faktiskt utan att gå över i svart. Märkligt nog tycks jag ha förlagt mina favoriter från H&M. Händer det ens? Borttappade jeans? Inte i min ”perfekta” värld. Kan det vara fråga om stöld? Måste gå igenom HELA huset i helgen. När jag blickar in i mitt Flickr sågs de senast den 23 februari, katastrof. Men, även ljusare varianter av denim ska känna sig hjärtligt välkomna. Jeans passar ju perfekt till allt som jag listar här inunder.
 • färgen svart. Givet såklart. En helt svart outfit är ju det snyggaste som finns. Svart matchat med vilken annan färg som helst, mönster, you name it. Jag säger: det funka (precis som doktor Alban). Svarta jeans är också helt fantastiskt. Svart sidenblus till mörkt blå jeans – jag dör.
 • färgen grå. Jag kommer inte ifrån det, jag ääälskar grått. Min dotter tycker att jag är tråkigast i världen när jag säger så, men faktum är att grått är bland det stilrenaste som finns. Grå kavaj – ja! Grå kostym – herregud! Grått stickat – blir inte snyggare. Och så grå collegetröja – klassiker. Grå jeans undrar ni? Verkligen!
 • färgen mörkblå, kom jag på i sista stund. För mörkblått platsar verkligen. Gärna tillsammans med svart. Jaharå!

Dags för bubblare, som ju faktiskt är mer av mönster än enstaka färger. Strunt i det, ta del av följande:

 • hundtandsmönster? Och då har jag fixerat tankarna på en viss sidenblus med knyt. Hundtand är ju någon slags klassiker som kommer och går. Ja? Nej? Jag är lite kär i den här, men vet inte om den är finare i tanken är på kroppen. Mina erfarenheter kring detta mönster är helt klart begränsat.
 • leopard. Ja jag är där igen. Jag tänker jeans och leo. Fasiken. Har ett minne av att Soft Goat hade en leomönstrad kofta för länge sen. DEN vill jag ha (så dags att komma på det nu, ja). Leoballerinas – check. Ska bäras till rätt outfit dock för att inte balla ur. Sen kunde jag tänka mig något mer, typ ett mobilskal eller så för att matcha min inre chica tant.

Se där, en kavalkad av modesta färger och mönster. Dom snyggaste dock – kom ihåg det!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Mel E 29 december, 2017 at 19:47

  Grått är den gråaste färgen som finns! som Kråkan säger.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.