Nytt

Galen pga väskrem

27 december, 2017

Jag har blivit vansinning. På grund av inte kunna välja vilken Av GabriellebyP:s fina straps jag ska beställa. Jag har ändrat mig hit och dit. Jag har skrivit ut bilder på de jag gillar bäst och hållit dem emot aktuella väskor. Jag har ritat de väskor jag har för att få en känsla vilken strap som skulle funka till flest väskor. Jag har bestämt mig och ändrat mig igen. Hundra gånger.

Ni hör, galenskap. Nu har jag i alla fall äntligen valt. Vilken väljer ni?

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Marie 27 december, 2017 at 11:23

  Med tanke på dina bryderier, borde du fråga?
  I vilket fall, jag hade valt non-stopvarianten då den gör mig gladast. Men, nästan alla mina väskor har fast rem….

  • Reply Linda K 27 december, 2017 at 11:26

   hoho, kanske just därför? jag gillar också den, men tänker att jag kanske tröttnar. valde ett säkrare kort. om jag nu valde rätt… HJÄLP!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.