Style by LindaK

Om man skulle…

2 december, 2017

Timberlandkängor. Dom är ju coola ändå, inte sant? Och hållbara och varma och allt det där. Jag funderar.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Mis(s)match 2 december, 2017 at 16:24

  Nja, har ett par i garderoben sedan 1997. De väntar på att dotterns fötter växer lite till. Hon är snart tonåring och just den klassiska beige Timberlandkänga tycker jag är standard i en students garderob (världen runt!). Det finns så många andra (till och med snyggare och lite mer eleganta kängor som vi (lite äldre) kan ha också. Själv kör jag på modellen ’hannah’ från Gant. Lite smalare över vristen. Tål slask som inget annat. Och med dessa på fötter slipper jag klä mig precis som min tonåring och hennes vänner ….
  PS. Ganni och helly hansen har också många snygga modeller. Sedan finns ju alltid sorell och J Crew-beanies…

  • Reply Linda K 2 december, 2017 at 20:04

   fast inte är väl timberland-kängor en typsik ungdomsdoja? Min man har ett par, som han sliter på år ut och år in. tänkte att jag ju kunde matcha honom. Skämt å sido, jag tycker dom är rätt coola att klä ner till exempel en kostym med. Eller ha till slitna jeans. klassiker helt enkelt. nå, jag fortsätter att överväga 🙂

 • Reply Sara 3 december, 2017 at 10:56

  Redwing, Moc 8 inch. Just saying.

 • Reply alex 8 december, 2017 at 12:52

  Det är klart att du ska köpa dom! Det är väl ingen ålder på ett par dojor. Jag har såna och är över 40. Just saying..

  • Reply Linda K 8 december, 2017 at 17:58

   instämmer! ja det lutar nog ditåt 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.