Helt apropå

Lite klokare efter ikväll

30 november, 2017

Ikväll har sonen och jag varit på sonens skola. Fått en föreläsning om ungdomar och sociala medier. Och sen fått sitta i grupper med vuxna och elever och svara på och ställa frågor till varandra. Vilka sociala medier använder ni? Vilka spel spelar ni? Hur många timmar per dag tillbringar du framför en skärm? Kan det vara något positivt att en förälder säger att nu räcker det nu får du lägga undan mobilen för ikväll? När går ungdomar och lägger sig? Vad skulle du göra om ditt barn betedde sig illa på nätet? Och massor mer.

Väldigt intressant. En bra kväll tyckte båda vuxna och elever. Dom må vara tonåringar och ha sina later, men riktigt kloka är dom också, våra ungdomar.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.