Film och teater

Se gärna

29 november, 2017

Igår drämde jag av två avsnitt av serien Cardinal. Kanske är jag sist ut, men för dom som inte sett den är vill jag så här i sista minut tipsa. Första avsnittet är bara tillgängligt till i morgon på TV4 Play, så det gäller att passa på. Och sen är det bara att fortsätta beta av. 40-minutersavsnitt, så man tar lungt två per kväll.

Bra, läskig, snygg, obehaglig. När jag skriver snygg menar jag både att själva serien är snyggt gjord och att herr Cardinal himself är stilig. Lite så där slitet mogen man-stilig, om ni förstår vad jag menar.

Och! Man kommer i julstämning, för det är drivor av snö och iskallt.

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply B-M 29 november, 2017 at 22:03

  Maken kollar men jag bara med ett öga, för otäckt med den unga killen de plågade…..

  • Reply Linda K 30 november, 2017 at 21:04

   urr ja ibland blir det kudde för ögonen…

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.