Djupa tankar

Fly mig en kalender

23 november, 2017

Det är ett väldigt införskaffande av kalendrar till barnen. TV-kalendern såklart. Gärna en med (äcklig) choklad i. Några år var jag ambitiös och ordnade lite grej i julstrumpa varje decembermorgon fram till jul. Nu har det dragits ner till en grej varje advent. Men ändå, en del fix är det.

Passus: Dottern föreslog legokalender här om dagen men där satte jag ner foten. Icke en legobit till kommer in i vårt hem.

Men så slog det mig. Kanske jag borde få en kalender också? Efter alla dessa år. Med något gottigt i varje lucka. Då skulle jag garanterat välja L´OCCITANEs julkalender. Handkrämer, bra-att-ha-med-på-resan-förpackningar med schampo, balsam, duschkräm, läppsalva, fotkräm, lite lukta-gott tycker jag mig skymta. Med mera.

Till mig från mig, thank you very much!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Jessica 23 november, 2017 at 18:23

  Åh jag hade EXAKT samma tanke och slog till på den här: https://www.ahlens.se/Skonhet/ansikte/presentaskar-set-15245/kiehls-the-kiehl-s-advent-calendar-89923205/

  • Reply Linda K 23 november, 2017 at 21:25

   Härligt! Väl unnat 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.