Nytt

Välkommen 2018

16 november, 2017

Hemma ligger nu två härliga ting och väntar. En silvrig agenda från Bookbinders´Design och en mörkblå dagbok från Moleskine. Båda för 2018. Agendan har redan kommit till användning, det är ju inte så långt kvar på 2017 och det börjar trilla in möten, med mera.

Sen fick jag hem en till Moleskine till. Ett skissblock. Det var lite större än jag tänkte mig, A3 (vi hade en liten diskussion där, maken och jag. Jag berättade att blocket var mycket större än jag trott. Stod det inte storlek när du köpte? undrade han. Jo, att det var A3, men jag trodde inte att det skulle vara så… stort A3…. Blev idiotförklarad direkt.0). Men trevligt för all del. Den ska bli packlisteblock!

Molekatt.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Minna 19 november, 2017 at 20:36

  Köpte min igår. 2018 börjar fyllas på. Men jag tog min gamla vanliga. <3 your Moleskin-vän i världen.

  • Reply Linda K 19 november, 2017 at 21:20

   du och jag moleskine-minna, du och jag <3

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.