Helt apropå

Ynkepynk

9 november, 2017

Det tar tydligen tid att bli av med den här influensan/förkylningen. Tredje dagen hemma och jag känner mig fortfarande inte hundra. Snorig och huvudvärk. Hade tänkt jobba i morgon, får se hur det går.

Idag har jag dock ignorerat det sjuka och frostat av frysen. Tvättat tvättar. Rengjort kylen efter att en familjemedlem spillt ut mjölk i densamma. Kalla mig husmor.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sara 10 november, 2017 at 06:23

  Jag är också sjuk och undrar när jag ska bli frisk. Har en inflammerad spottkörtel och käkar penicilin sedan några dagar tillbaka. Nu har jag inte feber längre men jag är fortfarande svullen vid körteln, kan inte tugga normalt och är trött med huvudvärk. Låg i soffan igår och kollade på Netflix och efter det var jag tvungen att lägga mig i sängen och vila en stund. Känns inte riktigt som jag är redo för åtta timmars arbetsdag.

  Krya på dig!

  • Reply Linda K 10 november, 2017 at 06:50

   Usch stackare. Så illa är det inte med mig. Orkar dock inte ta mig till jobbet idag heller, det får bli hemmaarbetsdag. Krya!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.