Helt apropå

Anyone for Arket?

26 oktober, 2017

Är det någon som har provat lyckan på Arket än? Jag har bara kikat runt. Inte hittat något ”det där måste jag ha”, men det kommer säkert. Funderar lite över storlekar, om de är ungefär som H&M? Också över kvaliteten. Priserna antyder ju en bättre sådan, lite i klass med COS kanske?

Helt klart annorlunda sätt att orientera sig på siten, se bild.

 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Marie 26 oktober, 2017 at 18:17

  Avvaktar min resa till London första helgen i december. Då ska det spanas

  • Reply Linda K 26 oktober, 2017 at 18:46

   kul! rapportera gärna.

 • Reply Elisabeth 26 oktober, 2017 at 23:05

  Jag har handlat både sidenskjorta/jacka-sak och en blommig topp. Detta på nätet. Normala storlekar skulle jag säga. Provade loss på byxor när jag var i London men föll inte för något. Däremot fick en tunn fin merinotröja hänga med. Tycker kvaliten och passformen är bra. Som COS. Butiken på Regent street är jättefin. Förresten har jag ju också köpt tshirts till sonen som han gillade och en porslinsskål i form av ett kålblad som gillas av mig.

  • Reply Linda K 27 oktober, 2017 at 09:09

   vad kul att höra, tack. ja det vore ju kul att vara på plats och kunna prova och klämma. när kommer arket till sverige, tro?

 • Reply Cecilia 28 oktober, 2017 at 00:12

  Ska öppna i början av nästa år på Biblioteksgatan fast det visste du kanske redan.

  • Reply Linda K 28 oktober, 2017 at 09:21

   nej det har jag inte hört, tack för info! 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.