Inspiration

Konsten enligt Olof

16 oktober, 2017

Vi hade Olof Röhlander som inspirationsföreläsare på vår personalkonferens. Han är väldigt rolig och just inspirerande. Sen blir man ju alltid lite extra frälst där och då och springer och köper boken.

Eller, där och då förresten, det har varit ett av de stående skämten i vår projektgrupp att jag är lite förtjust i Olof. Sedan jag råkade nämna att han ju är en ganska stilig karl. Har jag förresten nämnt att han sa ”Du är väl fin” till mig när jag hämtade en kopp kaffe till honom innan han började föreläsningen?

Hur som, nu har jag börjat läsa hans bok Konsten att njuta av livet och ändå få saker gjorda. Jag tror att jag är ganska bra på det redan, livsnjutet här och nu, men man kan ju alltid bli bättre. Jag ser fram emot dig… eh boken, Olof!

Där sitter han och livsnjuter med en kopp kaffe, den gode Olof.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.