Inredning

Kreativ miljö är fint som snus

10 oktober, 2017

Igår var jag och ett par kollegor på möte hos vår eventbyrå inne i stan. Dom har sina lokaler i en stor lägenhet vid Tegnérlunden. Vackra rum med jättefönster, skyhögt i tak, hemtrevligt och snyggt inrett. Stora mötesrum, öppna härliga kontor. Alltså, tänk om man fick befinna sig i en sån miljö påjobbet.

Min jobbplats är helt ok. Men det är kontor, om ni förstår vad jag menar. Tur att jag har många kreativa kollegor att jag får inspiration den vägen. Fast jag sa till eventbyrån att jag eventuellt kommer att behöva besöka deras lokaler regelbundet. Jag ska bara sitta där och uppfyllas, inte störa alls. Normalt.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply B-M 10 oktober, 2017 at 08:17

  Förstår känslan! Jag jobbar inom marina industrin och får ibland besöka redare, som ibland har riktigt flashiga kontor. Ett kontor i Norge hade egen båtparkering. Ja då förstår du läget på kontoret….skulle inte ha fått mycket gjort om man haft den utsikten över fjord och hav.

  • Reply Linda K 10 oktober, 2017 at 10:59

   jo man skulle ju inspireras till stordåd! 😀

 • Reply Sara 11 oktober, 2017 at 10:26

  Och jag sitter i sunkigt kontor där de gjorde en budgetrenovering. Alla var överens om att lamporna behövde bytas ut men det var för dyrt. Taket behövde också fixas men det var också för dyrt.
  Men tjusiga kontor på fin adress kostar också och det brukar vara kunden som får betala. Så brukar jag tänka när jag går förbi lite för stora och fina mäklarkontor.

  • Reply Linda K 11 oktober, 2017 at 10:38

   trist, man borde se till miljön för sina medarbetare. om möjligt såklart.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.