Helt apropå

Klick

9 oktober, 2017

Det har blivit en del fotoalbum med tiden. Jag funderar på vad jag ska göra när dom inte får plats i hyllorna längre. Skaffa fler hyllor?

Hur som helst, jag törs kalla mig själv duktigt flitig när det gäller att framkalla och få in foton i album. Det är, i mitt tycke, klart överlägset att bläddra i album (jämfört med att kolla i datorn). Älskar bläddret!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Katarina 9 oktober, 2017 at 22:23

  men lyllo! Klistrar du fast dem el är det en sån där prasselsida som man lyfter upp och fäller över när korten är på plats? Tips på vart man köper dem? Vart framkallar du? Nätet? Lokalt? Ja du ser, många frågor /Katarina-som-inte fått-in-ett-enda-foto-i-ett-album-sen-1996.

  • Reply Linda K 10 oktober, 2017 at 07:43

   det har varit alla möjliga sorter genom åren. just nu använder jag lösa papper som jag sätter in i en fotopärm, lite högre än A4 så att det får plats två stående foton på samma sida. sånt papper finns på tex åhlens. tyvärr har åhlens slutat sälja de jättefina svarta pärmarna som var min favorit och jag har bara hittat en halvdan variant på clas olsson. funderar på att gå över till album där sidorna redan sitter i, finns ju överallt. jag använder dubbelhäftande tejp för att fästa fotona. framkallar på fuji.se, funkar smidigt 🙂

 • Reply AnnaP 10 oktober, 2017 at 06:54

  Härligt! Galet inspirerad 🙂 dags att framkalla här med!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.