Nytt

Det var jag värd

5 oktober, 2017

Så jag unnade mig. Ett ”bra jobbat under ett års tid med att få till en personalkonferens som blev jättelyckad och som alla hyllar i efterhand så att jag blir rent generad”-armband. Inte jag själv förstås, har jobbat tillsammans med kollegor och en del suveräna yttre krafter. Det har varit skitkul och duktigt jobbigt på en gång. Mest kul, känner jag nu i efterhand när jag sitter och tittar på en massa fina foton från dagen. Tittar också en hel del på armbandet. Det är bland det coolaste jag haft på armen tror jag.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply bettan 5 oktober, 2017 at 16:57

  Grattis till bra jobbat och mycket snyggt armband.

 • Reply Tove 6 oktober, 2017 at 11:14

  Så fint! Blir så inspirerad av dina outfits!

  • Reply Linda K 6 oktober, 2017 at 12:35

   tack! vad kul att vara inspirerande, det inspirerar mig att fortsätta 😀

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.