Helt apropå

Fantastiska eller

22 september, 2017

Ikväll hämtade jag ett par väldigt silvriga skor på posten. Har provat, och kan inte bestämma mig för om dom är perfekt fantastiska eller snäppet för fantastiska. Dom är fantastiska, tro inget annat. Nu återstår att utröna på vilket sätt bara. Om dom är fantastiska på det där sättet att jag kommer att använda dom var och varannan dag på jobbet (dom kommer att användas inomhus, jag vill inte skräpa ner dom med utomhussmuts) eller om dom är så fantastiska att jag drar mig för att dra på dom på grund av känslan av att skina lite too bright.

Visst är det oerhört spännande?!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply bettan 23 september, 2017 at 12:44

  nästintill olidligt. Önskar dig god utröning 😉

  • Reply Linda K 23 september, 2017 at 19:55

   tack! utrönandet sker förhoppningsis i morgon, om jag kan röra mig då…

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.