Jag konstaterar ännu en gång att bakning inte är min superkraft. Ikväll har dottern och jag bakat chokladmuffins med chokladbitar i, som ska säljas på skolans höstmarknad i morgon. Alltså, dom ser ok goda och onyttiga ut och allt det där. Men flera av dom har sjunkit ihop ganska mycket, och det är väl inte meningen. För kort tid i ugnen? För mycket av något? För lite av något? För varmt eller för kallt?
Skit samma, nu är dom gjorda och ska säljas till lätt överpris. Hålleredo.
4 Comments
Schmarrigt! Asch, strunt i volymen, men du vet ju själv hur det är med den här yrkesskadade kåren, kan inte passera en fråga utan att leta svar, när man som jag inte vet det på studs. Så här kommer motfrågor: Inte blandat i bakpulvret ordentligt med övriga torra ingredienser? För mycket bakpulver? Öppnat ugnsluckan innan baktiden gått ut? Källa: Diverse bakbloggar
säkert en blandning av allt det där 😉
Det där ser ut som elaka gubbens chokladmuffins (varför de heter så är höljt i dunkel) och de ska bli precis så där! Så ni har lyckats! 😃 /Mia
aldrig hört talas om men det låter ju bra! och sålda blev dom 🙂