Djupa tankar

Blankens i silver

8 september, 2017

Blankens gör fina skor tycker jag. Inte alla modeller är i min smak, men det dyker med jämna mellanrum upp ett och annat guldkorn. Jag har en beige ballerinasko i mocka med rosett på hemma sen ett par år, som är mycket söt. That´s it.

Jag är inte överförtjust i de maffiga dragkedjor som brukar ta plats på Blankens stövlar och stövletter. Men nu blev jag betuttad i dessa silverstövletter. Ser väldigt sköna ut. Klacken är bedårande. Dragkedjan funkar helt ok. Och silver är snyggt!

Frågan är (FRÅGAN LYDER: FRÅÅÅGAN LYDER) om dom skulle användas mycket? Jag har tänkt Åh! om röda skor genom tiderna men sen använt dom ytterst sparsamt. Är silver det nya röda? Eller är silver värsta användbara grejen?

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Pernilla/I will not keep calm 8 september, 2017 at 19:39

  Jag är ju en sucker för hennes skor och tänker: slå till!

  • Reply Linda K 10 september, 2017 at 09:08

   hm… funderar vidare 🙂

 • Reply Maria 8 september, 2017 at 20:42

  Har ett par silvermockasiner från Blankens som jag använder typ jämt. Mest p g a väldigt sköna men känns lite glammigt med silver.

  • Reply Linda K 10 september, 2017 at 09:08

   dom kikade jag på länge, ser fantastiskt fina ut!

 • Reply Marie 9 september, 2017 at 16:14

  De är läckra. Lite orolig för att det med lite breda fötter skulle i det mjuka skinnet se konstigt ut. De verkar finnas på Amazing Seven i Farsta. På Åhléns City finns de inte. Kanske NK? Tänker att detta är en modell man vill prova före inköp.

  • Reply Linda K 10 september, 2017 at 09:09

   jag tänker precis så, att dom eventuellt tappar formen efter ett tag på grund av mjukhet. man kan ju alltid beställa hem och returnera. får se… 🙂

 • Reply Lovisa 10 september, 2017 at 19:58

  Tänk dock på att Blankens inte har fria returer. Jag fick betala rätt mycket för ett litet tag sedan när jag gjorde misstaget att beställa två olika storlekar för att prova mig fram.

  • Reply Linda K 10 september, 2017 at 20:42

   ach so! tack för info!

 • Reply Bina 11 september, 2017 at 13:00

  Jag köpte silvriga gympaskor – och jag använder dem massor. Piggar upp mina (oftast hel-) svarta outfits.
  Slå till, vetja!

  • Reply Linda K 11 september, 2017 at 20:19

   jag har ju ett par knytskor i silver, som jag gillar mycket. Men, man kanske skulle nöja sig med ett silvrigt par? eller inte… 😛

 • Reply Ewa 14 september, 2017 at 16:47

  Jag har ett par svarta och de är väldigt mjuka , ganska breda så jag har sula i. Det är fri frakt över 500. Man känner sig cool i dem. Ewac

  • Reply Linda K 14 september, 2017 at 18:29

   låter trevligt. är dom normala annars i storlek tycker du? Det står att man ska gå upp en storlek om man känner sig lite mittemellan.

 • Reply Ewac 15 september, 2017 at 11:50

  Tycker de är normala . Jag gick upp en då var de förstora.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.