Helt apropå

Fint betyg

7 september, 2017

I eftermiddags när jag var med sonen till husläkaren för att kolla ett infekterat ögonlock kom det fram en kvinna till mig i väntrummet och sa: jag går på dina pass och jag tycker att det är ett av de bästa pass jag någonsin gått på.

Vad glad jag blir! För att en person kommer fram. Och för att mitt pass, som jag faktiskt jobbat fram och kämpat med under en hel sommar, uppskattas.

Tack!

 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Marie 7 september, 2017 at 21:34

  Vad härligt! Gillar människor kommer fram till én de inte känner och ger en komplimang oavsett vad den avser. Kul att ditt pass blivit så bra. Grattis Till dig.

  Sen är jag så klart nyfiken på vilken musik det blev till sist

  • Reply Linda K 8 september, 2017 at 14:02

   visst är det! mer sånt!

   En låtlista kommer!

 • Reply bettan 8 september, 2017 at 15:17

  Så himla roligt! Grattis!!
  Jag tillhör de som är generös med komplimanger när jag verkligen menar dem. Det är ett bra sätt att förgylla vardagen för både mig själv och andra. Alla känner sig glada och det är en härlig känsla.

 • Reply Pernilla/I will not keep calm 8 september, 2017 at 19:28

  Så KUL! Och ja, vad roligt att hon verkligen sa det. Heja dig!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.