Tips

Tips, typ

4 september, 2017

Det är bedrövligt men sant. Åhlens stänger ner i Kista galleria. Till årsskiftet. Vad är ett centrum utan ett Åhlens? Inte mycket. Jag får byta jobb eller omlokalisera mig.

Hur som, det är utförsäljning där nu. Mellan 30-70 procent på allt i hela varuhuset. Dom verkar ha hängt dit en del roliga märken också (Acne, Whyred, Carin Wester…mest herr tyvärr) Väldigt urplockat ja, men det går att fynda. Så, har ni vägarna förbi kan det vara värt en titt.

Du kanske också gillar...

8 kommentarer

 • Svara Christopher 4 september, 2017 at 17:15

  Bra pris på några Acne Pistols?

  / C.

  • Svara Linda K 4 september, 2017 at 17:39

   Inget sånt. Lite jeans, nån jacka.

 • Svara Pernilla/I will not keep calm 4 september, 2017 at 19:55

  Åhlens verkar stänga ner lite här och där. Solna centrum, Sumpan, i lilla Avesta. Trist, håller med om att alla centrum borde ha ett Åhlens.

  • Svara Linda K 4 september, 2017 at 20:09

   deppigt. där finns ju det mesta om man behöver slinka ner på lunchen. svara mig duuu, vad gör jag nuuuu, jag bara undrar, vad gör jag nu? 🙁

 • Svara Sara 5 september, 2017 at 07:08

  Jag som älskar Åhlens. Jag köper massvis med saker där. Vilket bevisas av att jag ligger på högsta nivån i deras kundklubb… De har liksom allt där och dessutom gillar jag deras egna märken och särskilt Wera. Nu får jag hålla tummarna för att inte “mina” åhlens försvinner. Inser att jag sitter iförd byxa, tröja och läppstift från Åhlens just nu.

  • Svara Linda K 5 september, 2017 at 10:46

   instämmer, det finns så mycket där. kan såklart åka in till city men det tar ju mer tid också. rip Åhlens 🙁

 • Svara AnnaP 6 september, 2017 at 11:07

  Jag älskar också Åhléns – de borde lyssna på folket. Vi behöver ett Åhléns nära jobbet 🙂

 • Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.