Helt apropå

Så kom dagen

11 augusti, 2017

Det var kanske bara en tidsfråga. Då tiden var mogen för mig att trampa på en mördarsnigel. Jag gick ut för att plocka in badhanddukar och badkläder för kvällen. Kände plötsligt hur något… mosades, mellan tårna. Det tog ett par sekunder innan jag fattade vad som hade hänt. Då sprang jag skrikande in och till badrummet. Familj efter. Vad har hänt vad har hänt?! Sniiiiiigel! skrek jag. Sköljde tårna i varmt vatten. Länge. Dottern tittade på mig, och vi gapskrattade. Hon för att mamma är komplett galen och jag i chock.

Nu glömmer vi det här för alltid.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Jenny 11 augusti, 2017 at 21:16

  Nääää?! Å fy, lider med dig!!

 • Reply Åsa 11 augusti, 2017 at 21:31

  Bläh! Gjorde lite samma idag när jag köpte jordgubbar. Plockade ur asken ur påsen medan säljaren kollade på mig något skeptiskt. ”Det var en spindel…”

 • Reply Jenny 11 augusti, 2017 at 22:53

  Åh fy, mår illa av blotta tanken. Urk… lider med dig!

  • Reply Linda K 13 augusti, 2017 at 12:31

   det är så äckligt att det inte går att tänka på :O

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.